Masné výrobky a konzervované ryby

druh Energie (Kj) Bílkoviny (g) Tuky (g) Sacharidy (g) Cholesterol (mg)
moravské uzené 1200 24 17 0 80
turistický salám 1700 19 37 0 85
uherský salám 2060 25 43 0 85
drůbežeý točený 1200 14 25 1,5 80
bůčková paštika 2170 11 25 1 140
párky 1210 14 25 1,6 85
drůbeží párky 1220 16 25 1,5 80
krůtí šunka 420 18 2 0 95
drůbeži salám 680 18 9 1 80
gothaj 1820 12 43 0 85
mortadella 1420 12 33 0 90
tuňák v oleji 1180 24 21 0 50
tuńák ve vl. šťávě 420 23 1 0 50
sardinky v oleji 930 24 14 0 140
rybí filety v tomatě 850 15 15 2,5 50

Hodnoty jsou uvedeny na množství 100 g u potravin či 100 ml u nápojů. U některých potravin uvádíme hodnoty na 1 ks.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
TOPlist